Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωση για τον Αγιασμό !

 

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09.00 θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2021/22. 


 

Ο Αγιασμός θα γίνει στον αύλειο χώρο του σχολείου με την παρουσία  εκπαιδευτικών και μαθητών  τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. 

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8.45 . Η αναχώρηση του λεωφορείου για τα χωριά θα γίνει στις 09.30

Το λεωφορείο θα  ξεκινήσει από τη Ζαρκαδιά στις 08.25, από τον Γέροντα στις 08.30 και από την Πέρνη στις 08.45.

Η χρήση μάσκας από τους μαθητές είναι υποχρεωτική κατά την είσοδό τους στο χώρο του σχολείου. 

Τα υποχρεωτικά self test   θα είναι σύμφωνα με το ΦΕΚ 4054/4-9-2021 δύο (2) κάθε εβδομάδα: προ Τρίτης και Παρασκευής (δηλαδή κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα πρέπει να επιδεικνύουν τη βεβαίωση αρνητικού τεστ που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι ένα 24ωρο πριν, εξαίρεση η πρώτη εβδομάδα που θα το κάνουν Κυριακή απόγευμα ή Δευτέρα πρωί ).

Εξαιρούνται  μαθητές που έχουν βεβαίωση νόσησης τελευταίου εξαμήνου και οι εμβολιασθέντες ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Όσοι γονείς παρευρεθούν στον Αγιασμό, παρακαλούνται να μην συνωστίζονται και να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ ( αποστάσεις , χρήση μάσκας ) .

 

Συστήνεται στους γονείς να γίνεται καθημερινά έλεγχος των παιδιών τους για ενδεχόμενη εμφάνιση πιθανών συμπτωμάτων ( π.χ. θερμομέτρηση ) πριν την αναχώρησή τους από το σπίτι.

 Ο Διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας ,σας εύχονται μια δημιουργική σχολική χρονιά. Καλή αρχή σε όλους με υγεία , δύναμη και υπομονή .  

Προστατέψτε το παιδί σας , την οικογένειά σας και το σχολείο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου